Blog annemiekebol.nl 11012021

Werk jij met een planning?

Hoe bereid jij je werkweek voor? Werk je met een (week)planning of laat je het een beetje komen zoals het uitkomt? Zelf werk ik wel met een planning maar zet het niet zo strak vast dat er geen ruimte meer is voor spontane acties. ⠀⠀⠀⠀⠀
Zo heb ik de intentie om elke dag te wandelen in het bos 🌳, maar ik plan dat niet op een vast tijdstip in. Het risico is dan wel dat het er soms bij inschiet, of dat het dan net regent als ik naar buiten wil (maar dat laatste kan ook gebeuren als je het wél inplant 🤔). Maar het kan dan ook zomaar gebeuren, dat de zon gaat schijnen en dat ik dan denk: ‘ik ga NU lekker even naar buiten!’ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En dan ga ik ook het ook gelijk doen ✅.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ Ik plan de taken die ik voor mijn klant doe, altijd als eerste in. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ Vervolgens plan ik tijd in om te werken AAN mijn bedrijf. In die tijd ben ik bijvoorbeeld bezig met het maken van content, het uitwerken van ideeën waar ik mee aan de slag wil, de administratie of met persoonlijke ontwikkeling. ➡️ De komende tijd wil ik mijn beide websites integreren, dus dat staat nu als prioriteit in mijn planning. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En jij? Werk jij met een planning? Wat staat er bij jou als prioriteit op je planning de komende periode? 

Gepubliceerd in