Hi! Ik ben Annemieke Bol en ik heb een hart voor mantelzorgers

Van betekenis zijn...

Eén van mijn kernwaarden is: van betekenis zijn. Dat is ook altijd de drijfveer geweest achter mijn werk als communicatieadviseur voor de zorg: bijdragen aan betere zorg door het verbeteren van de communicatie. Nu wil ik meer van betekenis zijn voor mantelzorgers.

Ik ben ervaringsdeskundige als het gaat om mantelzorgen. Dat begon ruim 20 jaar geleden toen mijn ouders steeds meer zorg nodig hadden, ik een (bijna) fulltimebaan had én een gezin met jonge kinderen. Ik was van de 'sandwichgeneratie'.

Op een zeker moment liep ik tegen mijn grenzen aan en raakte ik steeds meer overbelast. Ik heb toen echt moeten leren ook voor mezelf te zorgen en niet alleen maar voor anderen. Deze ervaring neem ik mee in het coachen en ondersteunen van mantelzorgers.

Ik moest echt leren om ook voor mezelf te zorgen en niet alleen voor anderen.
Dat gun ik jou ook!

Over Annemiek Bol_Marleen Sahetapy Fotografie-1

Hart voor mantelzorg

Ik heb een hart voor mantelzorg, daarom wil ik me graag voor mantelzorgers inzetten. Niet voor niets is één van mijn kernwaarden van betekenis zijn. Ik kan heel goed luisteren en ben zeer betrokken. Daarnaast is het voor mij belangrijk om altijd de interactie aan te gaan, te verbinden en de persoonlijke aanpak te kiezen.

Om mantelzorgers in de volle breedte van dienst te kunnen zijn, ben ik inmiddels gediplomeerd en geregistreerd onafhankelijk mantelzorgmakelaar. Als mantelzorgmakelaar:

  • bied ik een luisterend oor;
  • heb ik kennis van het zorglandschap en de relevante wetten waar mantelzorgers en hun naasten mee te maken hebben;
  • maak ik samen met de mantelzorger een overzicht van regeltaken;
  • én kan ik deze regeltaken van de mantelzorger overnemen!

Ik ben Annemieke Bol en ik heb een hart voor mantelzorg. Merk jij dat je als mantelzorger steeds meer overbelast raakt? En wil je weer de regie terug over je leven? Ik help je daarbij en bied je een luisterend oor, zonder oordeel.

Annemiek Bol

P.S. wil je meer weten over mij?

Wat bijna niemand van me weet is dat ik Frans heb gestudeerd en gek ben op Frankrijk. Daarnaast hou ik van de zee, stedentripjes met mijn man Hans, of een dagje shoppen met mijn twee volwassen dochters. Steeds vaker ga ik ook lekker even het bos (om de hoek!) in om bewust tot stilstand te komen van alle drukte en tijd voor mezelf te nemen. Heerlijk!

Kennismaken? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Kies een moment in mijn planning dat jou past en vul je gegevens in.
Dan krijg je een link toegestuurd voor een kennismakingsgesprek via Zoom.

Liever direct contact? App me dan via 06-242 32 936

Dit zeggen anderen over mij

Referentie Bianca Kosters

'Ik werkte met Annemieke samen in het project ‘Samen Zorgen Dat’, wat gaat over de samenwerking tussen cliënt – netwerk en professional. Een strategisch project met organisatie brede impact. Annemieke ondersteunde ons op het gebied van communicatie. Ik heb Annemieke leren kennen als een kundige vrouw die op hoofdlijnen goed de verbinding weet te leggen tussen verschillende deelprojecten, acties en werkgroepen. Annemieke is laagdrempelig te benaderen, en geeft vanuit haar rol op een prettige wijze gevraagd en ongevraagd advies, wat vaak nieuwe inzichten geeft. Annemieke komt zelf met frisse en vernieuwende ideeën, maar houdt daarbij zeker het hoofddoel van het project voor ogen.'

Bianca Kosters

Projectleider, Baalderborg Groep
Roderick Gielis

'Annemieke is een communicatieprofessional die veel werk uit handen neemt. In een korte tijd is ze in staat om menig casus te analyseren wat resulteert in een goed onderbouwd communicatieadvies. Annemieke heeft een echte hands-on mentaliteit, is een doorzetter en heeft oog voor menig detail. Een belangrijk pluspunt is haar ruime ervaring binnen de sector zorg en gezondheid.'

Roderick Gielis

Communicatiemanager RIVM
Emilie van Rappard

'Annemieke is een degelijke hands-on communicatiespecialist die vanuit inhoudelijkheid naar de beste werkwijze zoekt. In de ALS campagne heb ik haar leren kennen als een toegewijde teamspeler zonder losse flodders. Een betrouwbare kracht, wiens contributie zowel op de korte als de lange termijn zeer waardevol is gebleken.'

Emilie van Rappard

Marketing van Vooruitgang, Stichting ALS Nederland