Opdrachten

Baalderborg Groep

Bij de Baalderborg Groep heb ik in een marketing- en communicatiestrategie en plan van aanpak geschreven samen met Anneke Kersten. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij het project ‘Samen zorgen dat’, één van de speerpunten van de Baalderborg Groep. Dit project gaat over de samenwerking met het netwerk van de cliënt. Met als doel: het versterken van de eigen kracht van de cliënt met behulp van informele zorg en professionals. Ook heb ik bijgedragen aan het nieuwe Ondernemingsplan.

Carinova

Als interim communicatieadviseur bij Carinova ligt de focus op de interne communicatie. De organisatie zit in een groot veranderingstraject als gevolg van de overgang naar zelfstandige teams. Communicatie speelt hierin een belangrijke rol. Lees mijn blog over de communicatieaanpak voor het veranderingstraject. Eén van de grootste projecten die ik doe bij Carinova is de implementatie van een social intranet.

In voor zorg!

Bij In voor zorg! was ik projectleider voor het e-zine ‘Sociaal werk beweegt!’, het afsluitende magazine van de thematranche Welzijn. Daarin staan de verhalen, praktische lessen, do’s en dilemma’s beschreven van de 26 organisaties voor sociaal werk die een verandertraject in het sociaal domein hebben doorlopen met behulp van In voor zorg! Ook heb ik bijgedragen aan de werving en de social media van zowel het congres ‘Sociaal werk beweegt!’ als van het eindcongres van 7 jaar In voor zorg! 

Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Communicatieadviseur voor het ‘Programma Transformatie sociaal domein’ met als hoofdtaken het zorgdragen voor de communicatie over de veranderingen in de zorg voor inwoners.

Social media workshops en coaching

Ik geef regelmatig social media workshops op maat, met name gericht op Twitter en Facebook bedrijfspagina’s. Ik doe dit meestal in company zoals bijvoorbeeld voor de LEVgroep (sociaal werk), Opella (zorg, welzijn en wonen) en Loof (training en advies). Ook doe ik 1-op-1 social media coaching. Eerder ben ik verbonden geweest aan trainingsbureau Desocialmediatraining.nl.

Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ)

Zorgdragen voor de organisatie en het communicatietraject van het Jaarcongres voor de JGZ van 10 december 2013. Daarnaast oppakken van een aantal lopende communicatiezaken van het NCJ.