Zelf aan de slag met een online programma

Zelf aan de slag met een online programma

Met online programma's kun je helemaal zelf aan de slag met je ondernemers- of leerdoelen. Zowel voor (zorg)ondernemers als voor zorgmedewerkers heb ik een online programma beschikbaar.

Annemiek-Bol-samen-naar-betere-zorg

Online programma 'Samen naar betere zorg'

De wereld van zorg en welzijn is volop in beweging. De scheidslijn tussen formele en informele zorg is steeds meer aan het verdwijnen: goede samenwerking met vrijwilligers, familie en mantelzorgers wordt steeds belangrijker.

  • Maar hoe vind en bind je vrijwilligers?
  • Hoe zet je mantelzorgers beter in hun kracht?
  • Hoe ga je aan de slag met familieparticipatie?

Communicatie is de spil in al deze processen. Om betrokkenheid te creëren en tot betere samenwerking te komen.

Met de praktische opleiding ‘Samen naar betere zorg’ leer je meer betrokken en effectiever te communiceren met familie, mantelzorgers en vrijwilligers. Met als resultaat: betere zorg!

Annemiek-Bol-jouw-persoonlijk-actieplan

Online programma 'Jouw Persoonlijk Actieplan'

Lekker even bezig zijn met je onderneming. Met je doelen, plannen, aanbod, marketing en wat er allemaal nog bij komt kijken! Hoe kun je dat zó aanpakken dat je die spaghettibrij aan ideeën ontrafelt en in actie komt.

Met het online programma 'Jouw Persoonlijk Actieplan' bied ik je praktische handvatten om voor jouw business je doelen, ideale klant, aanbod, middelen, social media en content te gaan uitwerken op een manier die bij je past.

Je kunt er gelijk mee aan de slag. Als je het programma doorloopt, weet je wat je te doen staat en kom je in de actiestand. Zo kom je in de flow van ondernemen en krijg je overzicht, impact en resultaat!

Wat anderen over mij zeggen:

juliette

‘Ik vind je persoonlijk actieplan echt lekker werken! Er is zoveel aanbod op dit gebied, dus ik dacht ‘waarom werkt jouw Actieplan zo goed bij mij?’. Misschien is het nu voor mij het juiste moment. En ik vind jou zo geheel natuurlijk dat het me aanspreekt.’

Juliette

Intercultureel coach & tolk Portugees, http://www.movingtides.nl/

Anneke_Kersten

‘Door mee te doen aan de challenge, werd ik gestimuleerd om echt in actie te komen. Annemieke kan je op een natuurlijk manier ‘aan het werk zetten’ zonder dat het vervelend wordt. Ik heb inmiddels al weer de nodige stappen gezet in het online ondernemen en ben blij met deze ‘stok achter de deur’

Anneke Kersten

Coach van Werk Weer Leuk

“De basistraining Facebook (bedrijfspagina maken) heb ik als zeer zinvol en prettig ervaren. Deze is praktisch en heeft een concreet resultaat. Je hebt gelijk een bedrijfspagina op Facebook gemaakt. Met allerlei informatie en praktische tips kun je er thuis verder mee aan de slag. Annemieke is een enthousiaste en rustige trainer, ze heeft kennis van zaken en sluit goed aan bij individuele vragen.”

Hettie Nijhof

Professionele training & coaching
Nijhof + Rotering