Kort en Krachtig

Wil jij kort en krachtige coaching voor jouw onderneming?

Soms heb je net even dat steuntje nodig om weer verder te kunnen. Niet te ingewikkeld, gewoon lekker kort en krachtig! Ik bied daarvoor een aantal opties:

  • 1-op-1 Brainstorm; veel ondernemers worstelen met hun marketing: ze vinden het bijvoorbeeld lastig om gestructureerd content te maken. Of ze willen graag een weggever maar weten niet precies hoe zij dat moeten aanpakken.
  • 1-op-1 VIP-dag om op maat te kijken naar een vraagstuk van jouw keuze. Waar worstel je nu mee als het gaat om je business?

Brainstorm

Heb je inspiratie nodig voor je weggever? Of juist voor je content en social mediaberichten? Maak dan gebruik van een kort en krachtige 1-op-1 brainstorm op maat. Je gaat naar huis met een aanpak op maat voor jouw content of weggever.

Hoe zou je het vinden als:

  • je begeleiding op maat krijgt voor jouw content of het uitwerken van jouw weggever?
  • je na 2 uur met mij een flinke onderwerpenlijst hebt voor je content of je concept voor je weggever 'staat'?
  • je tips en tricks op het gebied van social media en e-mailmarketing krijgt?
  • je als bonus of mijn 5 stappenplan voor je contentplanning krijg of mijn format voor je weggever?

In de brainstorm voor jouw content deel ik mijn 5 stappenplan voor het organiseren van je content met je en ga ik op maat met je meedenken over jouw unieke content. We brainstormen over jouw thema’s en je krijgt nieuwe inzichten over hoe je hier zelf ook mee kunt gaan werken. Aan het eind heb je een flinke onderwerpenlijst, maar ook een heleboel tips over de 5 stappen. En dat in een (online) sessie van 2 uur!

In de brainstorm voor jouw weggever deel ik mijn format voor het concept van een weggever en ga ik op maat met je meedenken over jouw unieke weggever. We brainstormen over mogelijke weggevers en je gaat naar huis met het idee + opzet voor de uitvoering van een weggever die écht bij jou en je onderneming past. Ook krijg je een heleboel tips over wat er allemaal komt kijken bij het maken van een weggever. En dat in een (online) sessie van 2 uur!

 

Jouw investering voor de 1-op-1 brainstorm is 227 euro.

VIP-dag

Waar worstel je mee in je business? Tijdens een VIP-dag kijken we naar je strategische én praktische vragen voor jouw onderneming.  Je gaat naar huis met een aanpak op maat voor jouw vraagstuk.

Hoe zou je het vinden als:

  • je begeleiding op maat krijgt om een (marketing)vraagstuk van jouw onderneming grondig door te spitten?
  • we samen die spaghettibrij aan ideeën en mindfucks in je hoofd gaan ontrafelen zodat je weer overzicht krijgt?
  • je vervolgens precies weet welke stappen en acties je kunt gaan doen en je weer in de flow van het ondernemen komt?
  • je na 4 uur naar huis gaat met een aanpak op maat voor jouw onderneming?

Tijdens de VIP-dag gaan we samen aan de slag voor jouw onderneming. Voorafgaand hebben we samen een strategische zoom sessie van 45 minuten waarin we je vraagstuk helder krijgen.

Op de VIP-dag zelf ontrafelen we je vraagstuk op een dieper niveau en gaan we aan de slag met allerlei aspecten. Ik ga op maat met je meedenken en samen komen we tot een plan van aanpak.

Na twee weken hebben we nog een afsluitende zoom sessie van 30-45 minuten waarin je nog je vragen kunt stellen en we nog wat 'open eindjes' kunnen bespreken.

 

Jouw investering voor de 1-op-1 VIP-dag is 727 euro.