Kopie van I can't say I do without you!

Heb jij last van vluchtgedrag?

Ben jij ondernemer en herken je dit? Dat je zoveel ideeën hebt maar dat er niets uit je handen komt? Dat het niet lukt om concreet te worden en door te pakken? Waardoor er zo ongeveer niets van je plannen terecht komt omdat je niet meer weet waar je moet beginnen. Je raakt als het ware geblokkeerd. En dan ga je vluchtgedrag vertonen. 

Je komt niet in actie

Soms, als ondernemers vastlopen met hun business of het overzicht kwijt zijn, zit er ook wel eens wat anders achter. Bijvoorbeeld de angst om door te pakken. Als je veel ideeën hebt maar niet in actie komt, kan het ook zijn dat je bijv. angst hebt om iets in de wereld te zetten. Dus het blijft wel in je hoofd spoken maar je komt niet tot actie.

Vluchtgedrag

En dan krijg je vluchtgedrag: je denkt ‘oh ik moet eerst die cursus nog doen, mijn website moet af zijn, alles moet perfect geregeld zijn voor ik het de lucht in kan gooien’ maar eigenlijk weet je alles al, je hoeft alleen maar in actie komen. Maar dat doe je dan juist niet.

Een Persoonlijk Actieplan helpt je hierbij. Met dit actieplan ga je je doelen en ideale klant concreet maken, je aanbod uitwerken, dit opvolgen met content en social media en in actie komen! 

Zo kom je weer in de flow van het ondernemen en krijg je overzicht, impact en resultaat! Hoe lijkt je dit? 

En jij?

Herken je bij jezelf ook dit vluchtgedrag en wil je dit graag doorbreken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wie weet, kan ik je verder helpen!

Gepubliceerd in