Blog annemiekebol.nl 01022021

De kop is eraf!

De kop van 2021 is eraf, januari zit erop! Een goed moment om terug te kijken op wat er wel en niet goed ging. Maar ook: plannen op een rij zetten voor de nieuwe maand, doelen en acties bepalen 🔥.

Heel eerlijk?
➡️ Alles wat ik de afgelopen maand wilde, is niet allemaal gelukt. Maar wel heb ik stappen gezet in de goede richting.
✅ Gelukkig zijn er ook doelen die ik wél heb gehaald. Zoals beter zorgen voor mezelf, en met gezonde voeding en meer bewegen werken aan mijn doelstelling om gezonder te worden. Blij dat ik mijn gewichtsdoel voor eind januari heb gehaald.
➡️ En hoewel ik meestal heel streng ben voor mezelf, leer ik meer en meer dat ik niet alles MOET doen wat ik op de to-do lijst zet maar dat ik ook er soms ook meer tijd voor mag nemen. Dus ik HOEF niet maar altijd hoge eisen aan mezelf te stellen.

Maar voor komende periode staat er een ambitieus project op het programma. Ik heb namelijk 2 websites die ik met hulp van Debbie ga integreren naar 1 nieuwe site 💪. Dit staat al langer op mijn wensenlijstje maar ik schoof het steeds voor me uit. Dus voor 2021 werd dit zakelijk één van mijn hoofddoelen. En gelijk in januari gestart met de voorbereidingen 🔥. Ik hou je op hoogte van de voortgang #staytuned

Wat is/zijn jouw doel(en) voor februari? En hoe kijk jij terug op januari?

Gepubliceerd in