Kopie van In 5 stappen écht succesvol ondernemen!

Ben jij een vrije ondernemer?

Eén van de dingen die zo heerlijk is aan zelfstandig ondernemer zijn, is de vrijheid die je hebt. Dat zegt iedereen toch altijd? Voor mij was dat in elk geval een belangrijke reden om als ondernemer te starten. Maar jeetje, dat was toch wel moeilijk hoor. Ik had althans (en nog steeds wel eens eigenlijk) veel last van het ‘alles-moet-goed-zijn-syndroom’ waar volgens mij veel mensen last van hebben: geen ‘nee’ zeggen tegen je klanten, alle deadlines persoonlijk nemen dus altijd maar doorgaan, niet met minder genoegen willen nemen dus het moet perfect, vrij plannen voor jezelf maar dan toch bereikbaar zijn voor je klanten want je weet maar nooit enzovoort. Herken je dat?

Doorbraak

Op een zeker moment loop je dan tegen je grenzen aan en weet je, dit gaat zo niet langer goed. En ik voelde ook, zo wil ik niet meer werken. Voor mij was het een grote doorbraak dat ik meer ruimte voor mezelf wilde en niet alleen maar alle tijd en energie voor mijn klanten wilde bewaren. Daardoor ontdekte ik hoe het anders kan en ervaar ik meer vrijheid dan ooit. Zo had ik vorig jaar zomaar een ‘extra’ vakantie in de winter, heerlijk naar Zuid-Afrika!

In 5 stappen naar écht succesvol ondernemen

Wil je mijn geheim weten? Meld je dan aan voor mijn webinar ‘In 5 stappen naar écht succesvol ondernemen!’ Ik neem je dan mee in mijn reis van het ondernemerschap en deel mijn grootste doorbraken met je! Tof als je erbij bent! Je kunt je hier aanmelden!

Gepubliceerd in