Bij jou ook alles weer back to normal

Back to normal

Zo, de kop is eraf, 2019 is begonnen! Ik wens je een geweldig en gezond 2019. Nadat ik eind november voor een aantal weken vertrok naar Zuid-Afrika om daar mijn studerende dochter op te zoeken, moest ik bij terugkomst wel weer even wennen hoor. Daar was het zomer en ’s ochtends al heel vroeg licht. Bij thuiskomst was er sneeuw, brrrr. Dus in de kerstvakantie moest ik wel even acclimatiseren!

Ik hoor in mijn omgeving dat veel mensen deze afgelopen vakantie echt nodig hadden om bij te komen en op te laden na een pittig jaar, om wat voor reden dan ook. En dat ze niet veel anders gedaan hebben dan chillen en borrelen onder de kerstboom, leuke dingen met kinderen, vrienden of familie, of er lekker even tussenuit.

Eigenlijk is het nieuwe jaar pas echt deze week gestart: de kinderen weer naar school, de eerste werkdag…alles ‘back to normal’. Met klanten in gesprek, je website updaten of je doelen goed scherp krijgen.

Hoe is dat voor jou?

  • Heb jij moeite om aan het begin van het jaar gelijk in actie te komen
  • Heb jij een duwtje in de rug nodig heeft of een stok achter de deur
  • Ben je nog zoekende als het gaat om je doelen, aanbod, stappen en acties voor 2019?

Voor jou en iedereen die wel een inspiratieboost kan gebruiken voor 2019 organiseer ik de challenge ‘Maak je persoonlijk actieplan voor een goede start van 2019’! In zes dagen ga jij je aan de hand van opdrachten uitwerken WAAROM jij WAT aan WIE aanbiedt en WAARMEE je dit WANNEER doet. Hiermee kom je tot een overzicht voor het hele jaar, en maak je dit concreet in een Persoonlijk Actieplan voor de korte termijn! Zodat je focus en overzicht hebt over wat je te doen staat, en gelijk in actie kunt komen.

Praktische informatie

De gratis challenge duurt zes dagen, verdeeld over 2×3 dagen: 21, 22, 23 januari en 29, 30, 31 januari aanstaande. Op die dagen krijg je een mail met een werkblad. In een besloten Facebook groep kun je vragen stellen en kom ik regelmatig live met verdiepende informatie en inspiratie. Elke dag bouw je aan je actieplan, zodat je na zes dagen overzicht hebt voor het hele jaar en focus op de korte termijn in je Persoonlijk Actieplan. Doe je mee?

Gepubliceerd in