Blogpost-implementatiecoaching-600x400-6

Wat mag jij loslaten?

Vandaag is de herfst begonnen, een moment van bezinning. Neem de tijd om terug te kijken op de zomer, de periode waarin alles bloeit en groeit. Na de zomer is het tijd om te oogsten, zoals het fruit dat van de bomen is gevallen of geplukt. De herfst is de tijd om even naar binnen te keren en te reflecteren op wat er goed ging de afgelopen periode en wat minder ging. Dat brengt je dan ook bij de vraag: ‘wat mag ik loslaten?’

Vertaalslag naar je onderneming

Op die manier kun je ook naar je onderneming kijken. Terugblikken op wat er goed ging, om van daaruit weer te kijken naar wat er beter kan of anders kan. Wat heb je ‘geoogst’ de afgelopen periode en wat mag je loslaten voor de komende periode? Misschien wil je een andere kant op met je business, wil je je aanbod vernieuwen of wil je je gaan richten op een andere doelgroep.

Mijn e-book ‘In 3 stappen naar het fundament van je onderneming’ nodigt je uit om bij deze vragen stil te staan. Om weer even terug naar de basis te gaan: waarom doe je wat je doet en voor wie doe je dat? Vanuit deze basis kun je dan opnieuw aan het fundament van je onderneming gaan werken of dit verder verstevigen. En wat mag je dan daarbij loslaten?

In het e-book krijg je handvatten voor het (opnieuw) vormgeven van je missie, je ideale klant en je aanbod. Aan de hand van prikkelende opdrachten ga je nadenken over het fundament van je onderneming.

Wil jij ook het fundament van je onderneming neerzetten? Vraag dan hier mijn gratis e-book aan met de 3 stappen die hiervoor nodig zijn.

Gepubliceerd in